Charterhub

Softver za upravljanje čarter poslovanjem

Charterhub je sustav za jednostavnije upravljanje vašim čarter poslovanjem. Sustav je podijeljen u 5 glavnih modula za lakšu konfiguraciju i implementaciju.

Kroz Charterhub sustav upravljate na jednom mjestu sa  bazom klijenata (CRM), čarterom (radovi u bazi), planirate subote, upravljate flotom (računovodstvo održavanja i popravaka) te financijama (financijsko računovodstvo i planiranje).

Charterhub sistem je integriran s vodećim rezervacijskim sustavima Booking Managerom i NauSYSom te omogućava proces razmjene podataka i što učinkovitiju upotrebu.

Prednosti korištenja

  • Jedinstveni digitalni prostor - Povezivanje Excel tablica, Word dokumenata, ugovora o najmu, datoteka za plaćanje, rezervacija i ostalog.
  • Automatizacija ključnih poslovnih procesa značajno štedi obrtni kapital, što pozitivno utječe na novčani tok i produktivnost.
  • Ekonomičnost - Povoljan softver spreman za upotrebu. Održavanje sustava je 10 puta jeftinije u usporedbi s prosječnom upotrebom aplikacija.
  • Konkurentska prednost - Mogućnost skaliranja i bržeg rasta. Istražite nove baze, dodajte više brodova u flotu, obradite više kupaca, ostvarite veću zaradu.

Funkcionalno rješenje za čarter tvrtke

Svaki se modul unutar Charterhub može koristiti zasebno ili u kombinaciji s drugim modulima. Sami birate koji moduli su optimalni za vaše poslovanje. Korištenje sustava odjednom pruža potpunu kontrolu nad svim aspektima tvrtke u jednom softveru.

Budući da svaka čarter tvrtka ima jedinstveni stil rada, koncept sustava je vrlo fleksibilan, tako da se može transformirati i prilagoditi potrebama i načinima poslovanja svake tvrtke.

Charterhub je jednostavno rješenje spremno za upotrebu. Proces postavljanja traje do 3 Zoom konferencije (po 30-40 minuta). Dodatno prilagođavanje - 7-14 dana (ovisi o složenosti).

Zatražite demo