Webinar: 360 virtualne šetnje na plovilima


Najava besplatnog webinara za tvrtke u nautičkom čarteru koje razmišljaju o što boljoj prezentaciji svojih plovila i ponude.

Cilj broj 1 svakog poslovanja je povećanje prihoda. Taj se cilj može ostvariti uz izvrsnu uslugu i dobar marketing. No svaki poduzetnik i prodajni djelatnik zna koliko je teško ostvariti ovaj cilj ako nema adekvatnih alata koji će pomoći. Tehnologija nam danas pruža brojne mogućnosti pa tako i alate za postizanje bolje prodaje uz ostvarivanje izvrsne usluge i dobrog marketinga.

Potreba za virtualnom tehnologijom brzo raste, a najznačajnija prezentacija prostora svakako je virtualni obilazak od 360°. Sve više gostiju pretražuju web kako bi vidjeli dostupnost virtualnih obilazaka mjesta koja vole posjetiti. 3D virtualni obilazak daleko je najbolji način da pokažete prostor ili plovila koje nudite.

Nije li izvrstan pristup fascinirati svoje potencijalne goste pružajući pogled na svoja plovila 24/7?

Prijavite se na webinar i saznajte kako.

Omogućavanje pristupa virtualnom obilasku je kao da vaš klijent stoji unutar plovila. 

Virtualna šetnja omogućuje osjećaj kretanja u stvarnom prostoru dok se pregledava sadržaj koji se nalazi na ekranu ili mobilnom uređaju. Virtualne šetnje mogu se sastojati od različitih medijskih sadržaja i alata, kao npr. fotografije, panorame, videa, audio zapisa, skočnih prozora sa informacijama, web integrirani sadržaji, linkovi, meniji i sl. Iako će se drugi pojedinačni prezentacijski prikaz ili videozapis možda već smatrati virtualnom šetnjom, smatramo da se virtualna šetnja temelji na panorami s mogućnostima interaktivnosti.

Bitno je više nego ikad isticati se među konkurencijom!

Sve tvrtke, pa tako i čarter tvrtke ulažu napore kako bi pronašle najbolji način za uspješno plasiranje svojih usluga. Postoji mnogo načina za postizanje ovog cilja, korištenjem društvenih medija, oglašavanja putem e-pošte, web stranice itd. Unatoč važnosti uspješne implementacije ovih metoda marketinga, tvrtke bi se trebale razlikovati po načinu na koji se pojavljuju na mreži, a virtualni obilasci to omogućuju. 

Kako možete primijeniti virtualnu šetnju na svojim plovilima i što to znači za vaše poslovanje predstavit će vam Roman Martin fotograf s dugogodišnjim iskustvom i predavač na prestižnim domaćim i inozemnim radionicama i semniarima vezanim uz fotografiju i modernu tehnologiju u područnu fotografije. Također, Romanova tvrtka uspješno primjenjuje rješenja virtualne šetnje na čarter plovilima, a na ovom webinaru će demonstrirati kako je izgledao proces implementacije ovog rješenja u čarteru i kakve su rezultate postigli.

Webinar će se održati online 22. ožujka 2022. od 11:00-12:00 sati putem platforme Googlemeet

Webinar je besplatan, ali su prijave obavezne na ovom linku.

 

 

  • Podijeli:


Kategorije trendova


Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije trendove i savjete ravno u Vaš inbox

Najnoviji trendovi

Aplikacija koja olakšava organizaciju i produktivnost u charteru
Aplikacija koja olakšava organizaciju i produktivnost u charteru

Mislite li kako trebate puno bolje organizirati svoje čarter poslovanje, upravljati svojim resursima i biti produktivniji? Onda je Charter Manager App baš za vas i vaš čarter.

Prihodi vam ne rastu jer niste stvorili pravo korisničko iskustvo za svoje korisnike
Prihodi vam ne rastu jer niste stvorili pravo korisničko iskustvo za svoje korisnike

Danas je iskustvo koje stvarate za svoje korisnike sve. Ljudi vas procjenjuju i donose odluke temeljem tog iskustva.

Dođite na ćakulu u Zadar!
Dođite na ćakulu u Zadar!

Sezona se pomalo privodi kraju, a naša platforma organizira prvo neformalno druženje profesionalaca u čarteru pod nazivom Čarter ćakula. Saznajte tko su naši gosti govornici na uvodnom panelu i o čemu je zapravo riječ.

Kako profesionalno komunicirati s uzrujanim gostima
Kako profesionalno komunicirati s uzrujanim gostima

Ljeto i sezona još uvijek traju, pogotovo u čarter industriji. Svi su sretni i na godišnjim odmorima, ali što kada dođe do situacije zbog koje se gost uzruja? Profesionalan pristup je tu ključan.