Garmin - Čarter.hr

GarminApollo serija pojačala za nautičare

  • Karlovačka cesta 4k, Zagreb , Ulica Kralja Zvonimira 85, Split
  • 00385 1 2334 033

Pojačajte trenutak s većom snagom i boljim zvukom

Garmin, najveći svjetski1 proizvođač nautičke elektronike najavljuje Apollo seriju pojačala Fusion Entertainmenta, Garmin brenda. Serija daje najbolje performanse i najveću snagu za plovila, opremljena je stereo sustavima i Fusion zvučnicima koji omogućuju Fusion Digital Signal Processing (DSP) 2.  Dizajnirana ekskluzivno za Fusion nautičke zabavne sisteme, nova Apollo serija naglašava jasnoću zvuka i umanjuje izobličenje zvuka za vrhunsko iskustvo zabave na brodu.

Zahvaljujući 150 W RMS po kanalu3, načinu rada velike snage3 i smanjenom ukupnom harmoničkom izobličenju (THD), pojačala Apollo serije pružaju jasniji zvuk na vodi i optimiziraju reprodukciju zvuka za svaku pojedinu zonu na brodu. Kako bi zaštitili nautičke zabavne sustave Fusion na brodu, pojačala Apollo serije također sadrže više načina zaštite i zaštitu od paljenja.

Jednostavna instalacija i postavljanje

S držačima za montažu u kutiji i funkcijom Easy Tune, postupak instalacije i postavljanja nikada nije bio brži i jednostavniji. Korištenje bežične Fusion-Link veze, fino ugađanje i podešavanje složenih audio postavki za nautičke zabavne sustave više ne zahtijeva pomoć audio stručnjaka. Jednostavnim odabirom odgovarajućih DSP audio profila u aplikaciji Fusion-Link, nautičari mogu sinkronizirati i podesiti svoja pojačala Apollo serije za optimiziranu reprodukciju zvuka, izravno sa svog mobilnog uređaja.

Napravljen da traje

Uz prepoznatljiv Fusion True-Marine dizajn i trogodišnje jamstvo, pojačala serije Apollo izrađena su da traju sezonu za sezonom sa zaštitom od morskog okoliša - poput slane magle, vode i UV zraka -zatvorena u glatko, bijelo aluminijsko kućište premazano prahom koje pruža modernu estetiku svakom plovilu.

Uz 1-, 4-, 6- i 8- kanalne opcije, Apollo serija također nudi 2-kanalno Apollo zonsko pojačalo za dosezanje i korištenje zona koje se ne pojačavaju na brodu. Pojačalo Apollo zone dostupno je s kompatibilnošću 12V i 24V i odlikuje se kompaktnim dizajnom koji pristaje bilo gdje oko plovila.

Pojačala Apollo serije su dostupna uz maloprodajnu preporučenu cijenu od 1.590 kn do 7.125 kn. 

 

GARMIN Hrvatska je FUSION distributer za Hrvatsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Upoznajte svog novog partnera


  • Podijeli: