IntimelaPraonica rublja


Profil tvrtke

Praonica rublja Intimela, sa sjedištem u Splitu, pruža kvalitetnu i brzu uslugu spajanjem moderne tehnologije, ručnog rada te stručnog oka.

Za pranje i sušenje rublja koriste profesionalne uređaje i sredstva za pranje, te su optimizirali procese kako bi rublje zaštitili od oštećenja i osigurali najkvalitetniju uslugu.
 

Zašto koristiti usluge Intimele

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji pranja, produžuju vijek trajanja rublja i do 30%, a u radu koriste samo najkvalitetnije profesionalne strojeve renomiranih svjetskih proizvođača (Miele, Primus, Stahl, Lavamac, itd).

Zbog kontrole kvalitete za glačanje jedini koriste profesionalni industrijski valjak (promjera 80 cm) u kombinaciji s ručnim slaganjem. To osigurava vrhunsku kvalitetu te istodobno uočavanje svih zaostalih mrlja.

Posebno su posvećeni otklanjanju mrlja te sav tekstil s kojeg se mrlje ne operu u prvom pranju peru ponovno o vlastitom trošku.

Sve sušilice imaju senzore vlage kako bi posteljina i ostalo rublje bilo idealno pripremljeno za glačanje najbolje kvalitete. Ručnici se tako ne presuše te ostaju mekani i pružaju onaj luksuzni, paperjasti osjećaj. Nakon glačanja rublje se odlaže u suhom i čistom prostoru, a nakon nekog vremena se, zbog očuvanja svježine i mirisa, pakira u stretch foliju.

U odvojenoj prostoriji sortiraju prljavo rublje prije pranja, tako da se osigura da je čisto rublje zaista čisto i da neće doći u kontakt s prljavim rubljem. 

Usluge Intimele

Svoje usluge pranja i peglanja tekstila nude:

  • Vlasnicima brodova
  • Hotelima
  • Restoranima
  • Apartmanima
  • Privatnim osobama

 

Povezani trendovi

Učinkovita i personalizirana usluga pranja rublja čartere
Učinkovita i personalizirana usluga pranja rublja čartere

Kada zakoračite na jahtu, zakoračili ste u svijet u kojem je svaki detalj bitan. A na jahtama u čarteru čistoća nije samo uvjet - to je temeljni dio iskustva.

Upoznajte svog novog partnera


  • Podijeli: