Login - Virga - Čarter.hr

Login - VirgaYacht Charter Management App


Profil tvrtke

Login je jedna od vodećih tvrtki za dizajn, razvoj i implementaciju poslovnih (ERP) aplikacija u regiji. Razvija poslovne aplikacije za maloprodaju, veleprodaju, proizvodnju i turizam. U svojih 25 godina rada, njihovih 40 visoko kvalificiranih IT stručnjaka uspješno je dovršilo više od 400 projekata. Već 2008. godine tržištu su ponudili prvo komercijalno Cloud ERP rješenje: ERP VIRGA. Njihov ERP softver pomaže u optimizaciji važnih poslovnih odjela u sve većem broju tvrtki u ovoj regiji Europe. Tvrtka je, između ostalog, uvrštena u top 5 ERP dobavljača u Hrvatskoj.

Zašto koristiti VIRGA Cloud Charter Management aplikaciju

VIRGA Cloud Charter Management je aplikacija za upravljanje yacht čarter flotom u nautičkom turizmu zbog čega omogućava upravljanje čarter poslovanjem s bilo kojeg mjesta. Namijenjena je tvrtkama koje žele uspješno upravljati troškovima i prihodima čarter flote te jednostavno izvješćivati i fakturirati troškove vlasnicima plovila koja su u čarter managementu. 

U  integraciji s vodećim Yacht Charter sustavom rezervacija Booking Managerom objedinjuje prodajno orijentirani online sustav rezervacija i marketing modul, napredno upravljanje flotom kroz sustav praćenja servisa te računovodstveni i izvještajni sustav za maksimalnu kontrolu prihoda i rashoda po brodu, bazi ili vlasniku.

Cloud aplikacija VIRGA Charter Management omogućava:

  • transparentnost i kontrolu utrošenog materijala i usluga na plovilima,
  • prefakturiranje troškova za pravovremenu naplatu,
  • samostalno izvršavanje aktivnosti kao što su zaprimanje robe, slanje robe, evidencija radova i utroška materijala, izvršavanje ad-hoc i godišnje inventure,
  • ubrzanje procesa zaprimanja robe i inventure te samim time značajno smanjenje broja pogrešaka.

FAKTURIRANJE: Zbirno fakturiranje paušala i dodatnih radova i materijala vlasnicima plovila

UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE: održavanje plovila te praćenje redovitih, interventnih i vanjskih servisa.

ANALIZA POSLOVANJA I PROCJENE: napredne analize tržišnih kretanja, analiza prometa i prognoze

VIRGA FINANCE:  integrabilnost sa sustavom za upravljanje računovodstvom, financijama i kadrovima kao i pravovremeno praćenje profitabilnosti plovila i baza.

 

Login - O nama.pdf
VIRGA Charter Management.pdf

Upoznajte svog novog partnera


  • Podijeli: