Premium Supply CroatiaPremium opskrba za jahte


Profil tvrtke

U Premium Supply Croatia, vjerujemo u jednostavnosti brzinu i lokalnu izvrsnost. Naše poslovanje je povezano s vrhunskom uslugom prilagođenom za unaprjeđenje vašeg doživljaja hrvatske obale. Bilo da plovite iz Zadra, uživate u ljepoti Šibenika ili istražujete povijesna čuda Dubrovnika, mi smo tu kako bi poboljšali vaš odmor. 

Naša misija? Pretvoriti opskrbljivanje vašeg plovila u besprijekorno iskustvo. Naša jednostavana online trgovina je vaše mjesto gdje vaš odmor bez problema započinje. U samo nekoliko klikova pristupite najboljim zalihama lokalnih namirnica, a nas pustite da se pobrinemo za ostatak.

Zašto koristiti usluge Premium Supply Croatia?

Dok se iznajmljenim plovilom upuštate u avanturu istraživanja prekrasnih obalnih područja Hrvatske, samo jedan klik vas dijeli od Premium Supply usluga. Naše bogato iskustvo u nautičkom sektoru osigurava da je kvaliteta naše usluge jednako izvanredna kao i sama hrvatska obala.

 • Opsežan i pažljivo odabran izbor proizvoda

Lokalni i sezonski proizvodi: Donosimo vam najsvježije i najbolje domaće proizvoda ističući autentičnost hrvatske obale.
Međunarodni brendovi: Opsežan asortiman uključuje vrhunske međunarodne brendove, osiguravajući vam pristup samo najkvalitetnijima, bez obzira na to kamo plovite.

 • Personalizirane i nadograđene usluge

Prilagođena opskrba: Uz opciju UP GRADE, vaše jedinstvene potrebe su uvijek ispunjene. Ako proizvod koji želite ne pronalazite u web trgovini, mi ćemo ga svejedno nabaviti za vas.
Posebne delicije: Željeti nešto neobično kao što je kavijar ili gambero rosso? Specijalizirani smo za nabavku rijetkih i ekskluzivnih delikatesa, samo za vas.

 • Neusporediva praktičnost i kvaliteta

Jednostavan postupak naručivanja: Web-trgovina je napravljena za jednostavno korištenje koje olakšava naručivanje, štedeći vam vrijeme.
Stručnost u usluživanju na jahtama: Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u području nautike, razumijemo vaše potrebe bolje od bilo koga drugoga.

 • Posvećenost zadovoljstvu

Pristup usmjeren na kupca: Vaše zadovoljstvo je naša misija. Idemo iznad svega kako bismo osigurali da vaš odmor na jahti prođe savršeno.

 • Lokalna stručnost, svjetski standardi

Poznavanje jadranske obale: Poznajemo lokalne vode kao dlan svoje ruke, nudeći prijedloge i usluge koje će poboljšati vaš odmor u Hrvatskoj.
Standardi kvalitete na svjetskoj razini: Iako smo u srcu lokalni, naše usluge i proizvodi ispunjavaju najviše međunarodne standarde.

Usluge Premium Supply Croatia

 • Opskrba plovila
  Doživite jednostavnost naručivanja namirnica vrhunske kvalitete koje sadrže mješavinu lokalnih i sezonskih proizvoda uz raznoliku ponudu međunarodnih marki. 

 • UP-GRADE opskrba plovila
  Ne možete pronaći ono što tražite u našoj web trgovini? Opcija Premium Supply Up-Grade opskrbe plovila je vaše rješenje. Jednostavno pritisnite gumb UPGRADE i pošaljite nam svoje jedinstvene zahtjeve. Specijalizirali smo se za prilagođavanje vašeg opskrbljivanja kako bi odgovarao vašim specifičnim potrebama.

 • Premium delicije i posebni zahtjevi
  Tražite li izvrsne delikatese kao što su bottarga, kavijar ili gambero rosso? Premium Supply Hrvatska ide dalje od uobičajenog kako bi vam donio izvanredna kulinarska iskustva. Ioako namirnica možda nije dostupna lokalno, mi ćemo ju svejedno nabaviti za vas. Posvećeni smo ispunjavanju vaših ekskluzivnih i posebnih zahtjeva.

Upoznajte svog novog partnera


 • Podijeli: