Zona PlusAgencija za digitalni marketing


Profil tvrtke

Zona plus d.o.o. je agencija za digitalni marketing.  Radimo s tvrtkama koje prihvaćaju nove digitalne marketinške trendove i žele unaprijediti svoje poslovanje. Naše dugogodišnje iskustvo pokazalo je da tvrtke koje primjenjuju digitalni marketing u svom poslovanju ostvaruju brže i bolje rezultate. Naš je posao da povećamo vašu vidljivost na internetu kako bi vi ostvarili bolju prodaju.

Zašto koristiti usluge Zona Plus

Mi izrađujemo oglasne kampanje koje se prikazuju onim ljudima koje zanima vaš proizvod ili usluga, ili žele novo iskustvo i mogu to platiti. Povećavamo online vidljivost vašeg poslovanja čime dovodimo više kupaca na vaše web stranice. Kad smo to uspjeli na vama je da se posvetite svojim kupcima, a mi ćemo se potruditi da vas novi pronađu.

Zajednički stvaramo stalne, zadovoljne i lojalne kupce.

Usluge Zona Plus agencije

 • Vođenje društvenih mreža
  Svakodnevno stvaramo i objavljujemo kreativan sadržaj na vašim društvenim profilima. Pretvaramo vaše pratitelje u vaše kupce.
 • Internet oglašavanje
  Možete imati najbolje usluge na svijetu, ali ako to vaši kupci ne vide, niste napravili ništa. Izrađujemo oglase koji dovode ciljanu publiku.
 • Edukacija djelatnika
  Održavamo edukativne treninge za vašu tvrtku. Vaš tim ojačavamo znanjem i vještinama u području digitalnog marketinga.
 • Analiza i strategija
  Analiziramo vaše prodajne procese i osmišljavamo digitalnu strategiju koja vam dovodi nove kupce, ali i zadržava postojeće.
 • E-mail marketing
  Stvaramo kreativne i upečatljive newslettere koje šaljemo vašim klijentima. Kvalitetnim sadržajem potičemo ih da klikaju i kupuju.
 • Sadržajni marketing
  Sadržaj privlači vaše kupce i čini da ostanu povezani s vašim brendom. Stvaramo sadržaj s kojim ćete zadobiti povjerenje svojih klijenata.

 

Povezani trendovi

7 digitalnih alata bez kojih čarter tvrtke ne mogu
7 digitalnih alata bez kojih čarter tvrtke ne mogu

U današnje vrijeme vrlo je teško, usudimo se reći gotovo i nemoguće, uspješno poslovati u bilo kojoj grani turizma bez digitalnih alata.

Prvi one-stop shop za čarter tvrtke
Prvi one-stop shop za čarter tvrtke

„Cilj nam je stvoriti 'one-stop shop' za poslovanje nautičkih čarter tvrtki u Hrvatskoj.“

Kako do novih gostiju u čarteru?
Kako do novih gostiju u čarteru?

Nautički turizam je podložan stalnim promjenama trendova koje diktiraju sami gosti. No, jedno pitanje ostaje uvijek isto – kako doći do novih gostiju.

SEO - Kako maksimizirati online vidljivost čarter tvrtke
SEO - Kako maksimizirati online vidljivost čarter tvrtke

Možete li zamisliti da više ne morate trošiti vrijeme i sredstva na proaktivne pokušaje prodaje rezervacija za najam plovila nego samo odgovarate na upite zainteresiranih klijenata?

Trebaju li vam društvene mreže u nautičkom čarteru?
Trebaju li vam društvene mreže u nautičkom čarteru?

Većina tvrtki u nautici i čarteru smatraju kako je njihovo prisustvo na društvenim mrežama manje važno. No, je li ispravno to razmišljanje i što društvene mreže zapravo pružaju svojim korisnicima?

Upoznajte svog novog partnera


 • Podijeli: