Otkrijte moć digitalnog marketinga i NFC tehnologije na plovilima

Otkrijte moć digitalnog marketinga i NFC tehnologije na plovilima

Naučite kako NFC tehnologija pomaže u provođenju digitalnog marketinga na plovilima. Prijavite se i pogledajte snimku webinara "Digitalni marketing i NFC tehnologija na plovilima". 𝐙𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐧𝐚 𝐰𝐞𝐛𝐢𝐧𝐚𝐫 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐞𝐛𝐧𝐨 𝐣𝐞 𝐢𝐬𝐩𝐮𝐧𝐢𝐭𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐧𝐢 𝐨𝐛𝐫𝐚𝐳𝐚𝐜 𝐮 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐤𝐮.

Ino Hot

Ino Hot

18.04.2023. 11:00
Google Meet
74 min

Upoznajte se s inovativnim pristupima marketingu i revolucionarnom NFC tehnologijom, koja vam može pomoći u povećanju angažmana korisnika i prodaje proizvoda ili usluga.

Gosti predavači Ino Hot i Andrea Todorović, stručnjaci za digitalni marketing, otkrit će vam tajne uspješnog korištenja NFC tehnologije u turističkom poslovanju i iznajmljivanju plovila.

Što ćete naučiti?

  • Kako iskoristiti prednosti NFC tehnologije u marketinške svrhe
  • Marketing na plovilima kroz web aplikaciju
  • Mogućnosti za loyalty program
  • Kako ostvariti direktan pristup klijentu za charter ponude, charter management & sales

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku kako bi ste unaprijedili svoju marketinšku strategiju i postigli izvanredne rezultate u turističkom poslovanju i iznajmljivanju plovila.

Prijavite se odmah kako biste osigurali svoj pristup snimci ovog zanimljivog webinara i doživjeli pravo značenje inovativnog digitalnog marketinga u svijetu plovila.

Vaši podaci su sigurni s nama, a prijava je potpuno besplatna. Jednostavno unesite svoje ime, prezime i adresu e-pošte kako biste započeli putovanje usavršavanja digitalnog marketinga s NFC tehnologijom na plovilima.

Uključite se u svijet revolucionarnog digitalnog marketinga i počnite ostvarivati iznimne rezultate u svojem poslovanju!

Ovaj webinar održan je 18.04.2023. u 11:00 sati, a pogledati ga možete na linku koji ćemo vam poslati nakon što ispunite prijavni obrazac u nastavku. 

 


Ino Hot

Ino Hot

Ino Hot je vlasnik Innovative agencije za digitalni marketing iz Splita. Njegov dugogodišnji angažman u marketingu i prodaji, s bogatim iskustvom u čarteru, rezultiralo je kreiranjem proizvoda na principu NFC tehnologije koji imaju izvrsnu primjenu u yacht čarter industriji.

https://www.linkedin.com/in/inohot/

Prijavi se i pogledaj webinar