Monitoring plovila – važnost prikupljanja podataka

Monitoring plovila – važnost prikupljanja podataka

Imate problema sa kvalitetnim nadzorom i uvidom u rad vaše čarter flote? Saznajte na našem webinaru sve o monitoringu plovila te kako takve aplikacije pomažu i u prikupljanju podataka. 𝐙𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐧𝐚 𝐰𝐞𝐛𝐢𝐧𝐚𝐫 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐞𝐛𝐧𝐨 𝐣𝐞 𝐢𝐬𝐩𝐮𝐧𝐢𝐭𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐧𝐢 𝐨𝐛𝐫𝐚𝐳𝐚𝐜 𝐮 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐤𝐮.

Ivan Hardi

Ivan Hardi

07.03.2023. 11:00
Google Meet
50 min

Nemogućnost kvalitetnog nadzora i praćenja plovila ili čitave flote je ono s čime se vlasnici plovila i čarter tvrtke najviše suočavaju. Jedna osoba ili više njih, ne može uvijek kvalitetno i temeljito vršiti nadzor nad plovilima, ma koliko se oni trudili ili bili stručni.
 
Zašto je to tako? Samo su 24 sata u danu, ili samo 8 radnih sati. Što jedan base manager može kvalitetno napraviti u 8 sati s flotom od 40-ak plovila ili više pod svojim nadzorom? Što taj isti base manager može napraviti usred sezone kada ta ista plovila isplove u različitim smjerovima? 
 
U takvim situacijama monitoring plovila dobiva “na snazi” i dokazuje svoju stvarnu vrijednost.  
 
No, monitoring plovila je puno više od praćenja stanja baterija ili same lokacije plovila. Praćenje svih sustava na plovilu daje puno više podataka koji se mogu koristiti za optimizaciju troškova i učinkovito upravljanje flotom. 

Što podrazumijeva monitoring plovila? 

Aplikacije za nadzor/monitoring plovila su alati koji omogućavaju vlasnicima, ali i čarter 
managementu, praćenje performansi, lokacije i sigurnosti plovila. Nebitno radilo se o jednoj 
jedinoj jahti ili kompletnoj floti u čarteru. Također omogućavaju i prikupljanje podataka koji vma kasnije mogu biti itekako potrebni. 
 
Na ovom webinaru osim o aplikacijama za monitoring plovila te vrijednim podacima koje one mogu prikupljati, razgovarali smo i o:  

  • Učinkovitost aplikacija za monitoring plovila
  • Poboljšanoj sigurnosti u plovidbi  
  • Kako aplikacije mogu pomoći u promociji vašeg poslovanja 

Ovaj webinar održan je 07.03.2023. u 11:00 sati., a pogledati ga možete na linku koji ćemo vam poslati nakon što ispunite prijavni obrazac u nastavku. 


Ivan Hardi

Ivan Hardi

Ivan Hardi je prodajni predstavnik sa dugogodišnjim iskustvom u Sentinel Marine Solutions, inovativnoj hrvatskoj IT tvrtki. Poznata je po tome što je budućnost nautike i čartera prepoznala na vrijeme - kreirajući revolucionaran način praćenja plovila putem senzora i centraliziranog sustava. No, to je bio samo početak...

Prijavi se i pogledaj webinar