Edukacija

Najbolji trening zaposlenika koji pokriva sve vaše potrebe

Ključ uspjeha malih tvrtki je u kvalitetnom i dobro educiranom osoblju. Imajući ovo na umu, trening je ključan.Pravilnom obukom zaposlenicima se pomaže profesionalni rast, a oni često postaju sretniji i produktivniji što rezultira manjim brojem zaposlenih koji žele napustiti tvrtku.

U malim tvrtkama programi obuke donose puno prednosti, ali nose i izazove. Mala poduzeća, na primjer, često si ne mogu priuštiti luksuz da cijeli tim - ili čak samo jednu osobu - potpuno posvete kontinuiranom treningu i razvoju.

Umjesto toga, potrebno je pronaći načine za uključivanje treninga u svakodnevni rad i utvrditi kako bi to moglo biti korisno drugima, optimizirajući njihovo vrijeme i resurse.

Čarter.hr - Usluge - Edukacija
Čarter.hr - Usluge - Edukacija

Ciljani trening za male timove koji žele što bolje rezultate

Znajući koliko izazovno može biti za male tvrtke i njihovo osoblje praćenje svih trendova i prilika osmislili smo radionice i treninge koje prilagođavamo upravo vašem timu.

Odaberite neki od naših treninga ili radionica vezanih uz digitalni marketing i započnite s edukacijom već danas. Nudimo različite vrste edukacija za timove u malim tvrtkama.

#knowledge

Zadovoljni polaznici

Čarter.hr - Usluge - Edukacija

Vrlo konstruktivna radionica

Vrlo konstruktivna radionica na temu „Marketing društvenih medija“ koja nam je dala uvid u to kako možemo poboljšati naše usluge i poslovne odluke. Gospođa Selma osigurala nam je dostupne i primjenjive korake kojima možemo poboljšati naše poslovanje u bilo kojem trenutku. Preporuka svima!

Silvana Krmpotić
— Top Adria Charter

Trebate dodatna znanja?

Naše radionice usmjerene su točno na vaše poslovanje i ono što vam je trenutno potrebno.