Alati

Charterhub - Alati - Čarter.hr

Charterhub

Charterhub je modularni cloud based softver za upravljanje čarter poslovanjem. Omogućava vam da automatizirate rutinske procese i povećate poslovnu učinkovitost. Podijeljen je na module za lakšu konfiguraciju i implementaciju.

Opširnije
Hubspot - Alati - Čarter.hr

Hubspot

Hubspot je paket softvera koji ujedinjuje alate za marketing, prodaju i korisničku podršku. Baziran na principu tzv. inbound marketinga pomaže vam da postignete svoje prodajne ciljeve. Uključuje besplatan CRM sustav koji je idealan za nadogradnju marketing i prodajnih alata.

Opširnije
Pure Clarity - Alati - Čarter.hr

Pure Clarity

Pure Clarity je softver koji nudi širok raspon značajki koje vam pomažu povećati prihod i prosječnu vrijednost rezervacija, pretvarajući posjetitelje vaše web stranice u vjerne kupce. Istaknite se na mreži i pružite svojim kupcima visoko personalizirano iskustvo rezerviranja plovila.

Opširnije
Total processing - Alati - Čarter.hr

Total processing

Total Processing je Payment gateway sustav koji služi za autorizaciju online financijskih transakcija koje se odvijaju u realnom vremenu. Radi se o integriranom softverskom rješenju koje automatizira proces naplate usluga između kupca (naručitelja), web shopa (trgovine) i banke.

Opširnije
Tap2review - Alati - Čarter.hr

Tap2review

Tap2review je usluga koja omogućava korisnicima ostavljanje recenzija na više servisa istovremeno za uslugu koju su koristili. Uz pomoć NCF-a koji je omogućen za većinu mobilnih uređaja ili jednostavnim očitavanjem QR koda korisnici mogu na licu mjesta ostaviti svoju recenziju i time pridonijeti izgradnji vašeg brenda.

Opširnije

Tražite alat za rad?

Otkrijte svoj set alata koji će unaprijediti vaše čarter poslovanje