Pure Clarity

Pure Clarity - Alati - Čarter.hr

Softver za inteligentnu personalizaciju ecommerce stranica

Pure Clarity je softver koji vam omogućuje da vaš sustav radi za vas 24/7 i po potrebi kreirate personalizirane marketinške kampanje kako biste povećali konverziju i potrošnju korisnika.

PureClarity AI prikuplja podatke o svakom vašem posjetitelju, prateći njihovu interakciju s vama na vašem webu i izvan njega kako bi stvorio sliku o njihovom ponašanju, o tome što im se sviđa, što im se ne sviđa, njihovim interesima i navikama.

Što više podataka prikupi PureClarity, to postaje intuitivniji u predviđanju što točno vaši posjetitelji traže, što će im se svidjeti i što će najvjerojatnije kupiti. PureClarity AI će zatim prikazati te stavke kupcima kako bi se ostvarila maksimalna konverzija.

Prednosti korištenja

  • Povećanje prihoda - potičete svoje kupce da troše više i povremeno se vraćaju na stranice prikazivanjem personaliziranih ponuda i proizvoda relevantnih za njih
  • Isticanje na tržištu - pružate personalizirani i relevantan sadržaj koji odgovara kupovnim navikama, mjestu i interesima pojedinca time dobivate i bolje recenzije
  • Fer cijena - Jedinstvena i fiksna mjesečna cijena. Nema iznenađenja, nema provizije na prihod, nema skrivenih troškova, nema postavljenih naknada.

Povećajte prihode

Koristeći inteligentnu personalizaciju poruka na svojim web stranicama povećat ćete svoje prihode i konverzije tako što ćete pomoći kupcima da pronađu ono što traže prikazujući relevantne proizvode dok pretražuju.

Zatražite demo