Custom ConsultingTvrtka za održavanje, popravak i opremanje plovila


Profil tvrtke

Custom Consulting je tvrtka posvećena stvaranju najboljeg rješenja za vaše plovilo, s naglaskom na vaše potrebe, kvalitetne izvođače radova i poštivanje vremenskih rokova. 

Činjenica da plovila dolaze u svim oblicima i veličinama, a ono što funkcionira za jednog vlasnika plovila vjerojatno neće za drugog, potakla je razvoj ovakvog sustava usluga savjetovanja i provođenja/koordiniranja (plana) aktivnosti za zaštitu i održavanje vašeg plovila.

Zašto koristiti usluge Custom Consulting

Custom Consulting tim je posvećen kvalitetnom održavanju plovila. Njihova misija je osigurati vlasnicima plovila bezbrižnu plovidbu. Uz davanje savjeta, pomažu u izradi prilagođenog plana održavanja koji je praktičan, pristupačan i spreman za izvršenje, uz konstantno praćenje njegove provedbe.

Usluge Custom Consulting

 • Detaljan pregled plovila
  Detaljan pregled stanja vašeg plovila izvodi se u svrhu izrade ponude servisnih radova ili kupnje/prodaje plovila.
 • Redovito održavanje plovila
  Ova usluga uključuje kontinuirano nadgledanje ispravnosti svih sustava na plovilu, uključujući podvodni i nadvodni dio plovila.
 • Zimski servis plovila
  Servis plovila nakon sezone korištenja odnosi se na pripremu plovila i svih njegovih ključnih sustava za stanje mirovanja.
 • Čišćenje i zaštita trupa
  Usluga čišćenja i zaštite trupa plovila uključuje i premazivanje plovila različitim premazima u svrhu sprečavanja korozije i obrastanja.
 • Administrativni poslovi
  Ova usluga odnosi se na sve one redovne i izvanredne administrativne poslove koje je nužno obaviti za legalno korištenje.
 • Monitoring plovila
  Usluga monitoringa plovila namijenjena je svim onim vlasnicima koji iz različitih razloga nisu u mogućnosti provjeriti stanje svog plovila.

 

Upoznajte svog novog partnera


 • Podijeli: