Otkazan Boot Duesseldorf


Prema današnjem službenom priopćenju otkazano je održavanje najvećeg nautičkog sajma u siječnju - Boot Duesseldorf.

photo: Messe Düsseldorf/ctillmann

 

Zbog širenja varijante virusa omicron, u Njemačkoj su od 28. prosinca na snazi ​​daljnja ograničenja, uključujući sve događaje. Nakon sastanka ministara predsjednika saveznih država o situaciji s pandemijom 21. prosinca 2021., Sjeverna Rajna-Vestfalija (NRW) zabranila je održavanje velikih događanja s posjetiteljima u siječnju.

Razlog je to zbog kojeg je uprava Messe Duesseldorf, na čelu s izvršnim direktorom Wolfram N. Diener, donijela odluku o otkazivanju održvanja sajma Boot u 2022. godini.

Uprava sajma u potpunosti podržava odluke vlade i ministara te potvrđuju kako je to u skladu i s njihovim nastojanjima da spriječe sveopću zabrinutost među izlagačima ovogodišnjeg sajma zbog izlaganja za vrijeme novog vala pandemije.

Održavanje sljedećeg sajma Boot zakazano je za 21. - 29. siječnja 2023. godine.

Ovdje možete pročitati izvorno službeno priopćenje Boot Duesseldorf.

  • Podijeli:


Kategorije trendova


Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije trendove i savjete ravno u Vaš inbox

Najnoviji trendovi

Devet sastojaka za povećanje stope rasta u prodaji
Devet sastojaka za povećanje stope rasta u prodaji

Kao vlasnik svake tvrtke, znate da je zatvaranje prodaje ključno za vaš rast i uspjeh, no uvijek postoji pitanje možete li učiniti nešto specifično kako bi podigli svoju stopu rasta u sljedećoj godini?

Ugovori u charter industriji
Ugovori u charter industriji

Koji su ugovori primjenjivi u charter industriji, kakav je njihov sadržaj i na što konkretno trebate obratiti pažnju kako biste uskladili svoje poslovanje s pravilnom primjenom propisa, saznajte u novom članku.

Omogućite vidljivost web stranice potencijalnim gostima
Omogućite vidljivost web stranice potencijalnim gostima

Nepisano je pravilo kako je web stranica prvi susret gosta sa vašim čarterom. Svaka prava čarter tvrtka ima funkcionalnu i dizajnerski dobro posloženu web stranicu koja generira promet, odnosno zadržava posjetitelje. No što učiniti kada to nije slučaj?

Kako pravne osobe mogu uštediti na troškovima energenata
Kako pravne osobe mogu uštediti na troškovima energenata

Troškovi energenata pravnim osobama pričinjavaju sve veće opterećenje za poslovanje, stoga ne čudi činjenica da sve više poduzetnika traži alternativna rješenja. Jedno od njih donosimo u nastavku.