Učinkovita i personalizirana usluga pranja rublja čartere


Kada zakoračite na jahtu, zakoračili ste u svijet u kojem je svaki detalj bitan. A na jahtama u čarteru čistoća nije samo uvjet - to je temeljni dio iskustva.

Čarter jahti je postao svojevrstan sinonim za “bijeg”. Bijeg od užurbanosti svakodnevnog života, gradske vreve i svakodnevnih obaveza.  
 
Ali gosti na jahtama iako traže bijeg od užurbanog urbanog života, još uvijek zahtijevaju vrhunsku uslugu.  
 
Veliku ulogu u tom iskustvu igraju one “male stvari” kojima se često i ne pridaje baš tolika pažnja ili važnost. A itekako su bitne. 
 
Zamislite svježe oprane plahte, besprijekornu posteljinu, mekane, ali upijajuće ručnike... ali i savršene uniforme vaše posade na jahti.  
 
Da, to su te male, ali bitne stvari.  

Zašto čarter tvrtke trebaju outsourcing usluga pranja rublja 

“Outsourcing” usluge pranja rublja vašoj čarter tvrtki pruža mnoge pogodnosti, kao što su ušteda troškova i poboljšana učinkovitost. Ujedno vas rasterećuju od dodatnih obaveza.  
 
Što s time dobivate? To što se tako možete usredotočiti na svoje glavne zadatke – krajnje zadovoljstvo svojih gostiju. 
 
Svaka čarter tvrtka je jedinstvena i svaka od njih ima svoje specifične zahtjeve i želje. Jednako kao što i gosti imaju posebne zahtjeve pri odabiru destinacije, plovila, trajanja odmora... Ali isto tako žele i plovilo u besprijekornom stanju.  
 
Intimela praonica rublja zna najbolje zna kako ugoditi svim potrebama svojih klijenata - jer znaju koliko je važno prilagoditi se svakom svom klijentu posebno, jednako kao i svakom gostu na jahti.  
 
Znaju i kako ostvariti dugoročnu suradnju – uz iznimnu kvalitetu usluge. 
 
U Intimeli znaju kako su svaka čarter tvrtka i svako plovilo posebni na svoj način, osobito kada su u pitanju usluge pranja rublja. 

Važnost brzine usluge bez kompromisa u kvaliteti  

U čarter svijetu, gdje je vrijeme od presudne važnosti, osobito u srcu sezone, usluge jedne praonice moraju držati korak. Učinkovita praonica rublja treba biti sposobna obrtati velike količine rublja u kratkom vremenu, bez kompromisa u kvaliteti. 
 
I to je moguće, jer uz napredak u tehnologiji, usluge pranja su učinkovitije i djelotvornije nego ikad prije
 
Intimela to radi tako što spaja moderne tehnologije sa ručnim radom, jer njega niti jedan stroj ne može adekvatno zamijeniti.  
  
Intimela razumije kako su vrijeme i učinkovitost dragocjeni kada je riječ o čarter poslovanju, ali i drugim djelatnostima u turizmu. Stoga je pružanje brze usluge pranja rublja koja ne dovodi u pitanje kvalitetu, glavni prioritet.  
 
Intimela je posvećena personaliziranoj usluzi, jer prepoznaje kako “one size fits all” nije rješenje u ovom poslu. Stoga nude usluge po mjeri koje savršeno odgovaraju individualnim zahtjevima svakog čartera.  
 
Rezultat? Besprijekorno iskustvo i besprijekorno rublje koje vama i vašem čarteru ne stvara dodatno opterećenje.  

Kako se vaše rublje pere i slaže? 

Sigurni smo kako vas zapravo najviše zanima kako se u Intimeli vaše rublje pere, suši i slaže.  
 
Specijalizirana tehnologiji pranja rublja koju koriste, rublju produžuje vijek trajanja, i to za čak 30%. To je jer koriste samo najkvalitetnije profesionalne strojeve renomiranih svjetskih proizvođača. 

Kako bi osigurali i kontrolu kvalitete, za glačanje koriste isključivo profesionalni industrijski valjak u kombinaciji s ručnim slaganjem. Ovom metodom ne samo kako se omogućava vrhunska kvaliteta nego se istovremeno mogu uočiti eventualni nedostaci, kao što su mrlje ili poderotine koje su ostale iza vaših gostiju.  

A što se tiče mrlja, u Intimeli znaju sve o njima pa i kako iskorijeniti one najtvrdokornije.   

Sve njihove sušilice rublja imaju senzore vlage kako bi posteljina i ostalo rublje bili idealno pripremljeni za glačanje najviše kvalitete. 

Nakon glačanja, rublje se posebno pohranjuje te se, radi očuvanja svježine i mirisa, pakira u stretch foliju.  

I naravno, nakon toga se dostavlja vama - prema dogovoru.

Odabir najboljeg partnera za pranje rublja 

Odabrati praonicu rublja koja će biti brza i kvalitetna često je velik izazov za sve, ne samo za čarter tvrtke. No, Intimela zna kako su predanost kvaliteti i rješenja po narudžbi ono što čini razliku. 
 
Kada odaberete Intimelu, odlučujete se za pravog partnera koji razumije vaše jedinstvene potrebe i nudi vam rješenja skrojena baš po vašoj mjeri. 
 
U industriji u kojoj standardi usluge mogu stvoriti ili srušiti reputaciju, ključno je odabrati pružatelja usluga pranja rublja koji cijeni kvalitetu povrh svega ostaloga. 
 
Uz Intimelu, možete biti sigurni kako ne birate samo nekoga tko pruža usluge pranja, sušenja i peglanja - već i partnera koji je posvećen poboljšanju cjelokupnog iskustva u čarteru
 
U praonici rublja Intimela možete ostvariti i dugoročnu suradnju, čija je prednost preuzimanje i dostava rublja besplatno ili prema dogovoru. 
  
Intimela nudi i prvo pranje besplatno kako bi se uvjerili u kvalitetu njihove usluge i kao prvi korak prema uspješnoj poslovnoj suradnji.  
 
U Intimeli kažu: “Prepustite rublje nama, a Vi se posvetite svom brodu i gostima.” 
 
Izabrati pravu praonicu za svoj čarter je jedna od ključnih odluka -  jer kao što smo već rekli, prvi dojam je najvažniji.  
 
Budite sigurni kako je Intimeli baš taj prvi dojam na vašim jahtama visoko na popisu stvari koje im bitne. Jednako kao i vašim gostima. 
 

  • Podijeli:


Kategorije trendova


Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije trendove i savjete ravno u Vaš inbox

Najnoviji trendovi

Croatia Charter Expo 2023 - nezaobilazan događaj za čarter zajednicu
Croatia Charter Expo 2023 - nezaobilazan događaj za čarter zajednicu

Zašto je Biograd Boat Show toliko poseban? Ovo je najveći nautički sajam Srednje Europe, na kojem se svake godine premijerno predstavljaju mnogi modeli jahti i brodica, te okuplja veliki broj najrelevantnijih dobavljače nautičke opreme. Usprkos izazovima ovaj sajam nautike ne samo kako je opstao, već iz godine u godinu bilježi rekorde u broju izlagača i posjetitelja. Ove godine Biograd Boat Show slavi svoj 25. rođendan. Yacht Charter B2B - Croatia Charter Expo će i ove godine biti glavno mjesto za povezivanje fleet operatera, yacht charter agenata i dobavljača. 

Kako zatvoriti čarter tvrtku (i ostati u plusu)
Kako zatvoriti čarter tvrtku (i ostati u plusu)

Što je zapravo nautička čarter tvrtka? Viđenje “na van” je uvijek kako je čarter nedostižni luksuz za mnoge. Ali stvarnost je kako se svatko bori sa svojim vlastitim problemima. U slučaju ako problemi dođu “do grla”, imamo nekoliko savjeta za vas.

Uloga pomorskog prava u održivim praksama u čarteru
Uloga pomorskog prava u održivim praksama u čarteru

Znate li kako pravila i zakoni utječu na čarter i pomorsku industriju? Katarina Ćosić nam donosi sve o tome koju ulogu pomorsko pravo ima u oblikovanju održivih praksi. Od međunarodnih sporazuma do ugovora između vlasnika broda i čartera, saznajte kako pravo pomaže u očuvanju morskih ekosustava i promicanju održivosti.

Prednosti responzivnog web dizajna za vaš čarter
Prednosti responzivnog web dizajna za vaš čarter

U digitalnom svijetu, responzivna web stranica je obavezna za svaku čarter tvrtku. Osigurava besprijekorno korisničko iskustvo na svim uređajima, povećavajući mobilni i organski promet. To dovodi do viših stopa konverzije, jer korisnici mogu lako istražiti ponudu plovila i njihove cijene. Imate li responzivan web ili ste i dalje ostali na "starom"?