Aplikacija koja olakšava organizaciju i produktivnost u charteru


Mislite li kako trebate puno bolje organizirati svoje čarter poslovanje, upravljati svojim resursima i biti produktivniji? Onda je Charter Manager App baš za vas i vaš čarter.

Vrhunac sezone je trenutak kada na vidjelo dolaze sve greške u procedurama i manjak organizacije. Zaposlenici u čarteru su premoreni i svima polako popušta strpljenje, a ova je sezona bila posebna po svemu, po rekordnom bookingu i rekordnim temperaturama.

Sezona je počela nikad ranije, a čarteri su nikad više popunjeni. Sva su plovila na pučini, ostaje samo obavljati check-in i check-out i svi bi zapravo trebali biti na godišnjem odmoru.

Možda se čarterašima, ali i svima u turizmu ove godine činilo kako je sa turistima stigao i četvrti Murphyjev zakon. Ali je na trenutke izgledalo kako se trajno uselio i ne pokazuje namjeru uskoro pakirati kofere i otići.

Nešto nažalost uvijek pođe po zlu ili se čini kako su ove godine gosti prezahtjevni ili su se skiperi posvađali s voditeljem baze zbog neke sitnice. Zvuči sasvim vjerojatno, ali nije nerješivo. Naprotiv.

Sigurno ste razmišljali o savršenoj proceduri komunikacije unutar svog čartera, reduciranju broja poziva u svako doba dana i noći. Sigurno ste razmišljali o smanjenju količine stresa za sebe i svoje zaposlenike, kao i idealnoj radnoj produktivnosti. Gubljenje vremena na zadatke i procedure ili nepotrebnu komunikaciju koja se može sasvim jednostavno riješiti, kada je ljudi malo, a problema puno, ne moraju biti vaša svakodnevica.

Svi misle kako je normalno funkcionirati u potpunom burnoutu u čarter sezoni, kako je sasvim u redu činjenica da menadžeri baze i skipperi ne znaju kuda će prije od poziva, poruka, upita, zahtjeva, izlazaka na teren i ostaloga. Ali ne mora biti tako, jer definitivno nije neophodno, a ni potrebno.

Što vam preostaje učiniti?

Ono što je sigurno je kako se lošoj organizaciji i nepotrebnim troškovima treba stati na kraj i kako postoji rješenje osobito ono kojim bi se spriječio overload zaposlenika. Također je sigurno kako je prijeko potrebno sve operacije u čarteru objediniti na jednom mjestu kako bi se produktivnost dovela na najvišu moguću razinu.

Danas postoji rješenje za sve, a osobito ono koje bi olakšalo radne procese i radni dan. Jedno od takvih rješenja je i Charter Manager App koji je odličan alat kojim možete unaprijediti organizaciju u svom čarteru, optimizirati procedure te upravljati resursima i pratiti check-in i check-out, kao i još mnogo toga.

Charter Manager App je aplikacija koja olakšava organizaciju i produktivnost u charteru .

Na koji način funkcionira Charter Manager App?

Charter Manager App može se koristiti na više načina i na nekoliko lokacija jer je namijenjena i za web, ali i mobilne uređaje sa Android i/ili iOS operativnim sistemima.

Čarteri je mogu koristiti u svojim uredima, a njihovo osoblje na pametnim telefonima i tako međusobno u svakom trenutku mogu biti povezani i komunicirati. Gost u čarteru također može preuzeti aplikaciju na svom telefonu, a čarter tvrtka može imati uređaj na raspolaganju na svakom plovilu.

Ova je aplikacija namijenjena svima u čarteru jer je njena primarna funkcija zapravo upravljanje plovilima, kako bi se cijeli proces obavio digitalno i čim jednostavnije.

Tko može koristiti ovu aplikaciju i na koji način?

Charter Manager App je namijenjen za posadu, goste, ali i vlasnike plovila podjednako te svi mogu sudjelovati u procesu najma, održavanja i same plovidbe. Preko aplikacije se mogu nadgledati i svi popravci na brodu, raspored čišćenja i sve ostale bilješke koje se tiču plovila.

Aplikacija omogućava i digitalni check-in i check-out, elektronski potpis, formiranje PDF dokumenata, uvid u uvjete te popis štete, slike i ostalo.

Aplikacija se također ističe i po tome što omogućava gostima u čarteru objavljivanje slika na svojim društvenim mrežama, ali sa logom vašeg čartera. Dakle, Charter Manager App je i izvrstan marketinški alat.

Kako koristiti Charter Manager App?

Opcije koje su vam potrebne i koje želite koristiti se mogu prilagoditi vašim potrebama i željama. Charter Manager App je idealna za korištenje svim zaposlenicima, jer ne zahtijeva nikakvu posebnu obuku ni procedure.

Charter Manager aplikacija u potpunosti je sigurna te se može lako integrirati sa svakom platformom koju koristite u svom čarteru.

Smatrate li kako je i vama potrebna ovakva aplikacija koja bi vam olakšala i objedinila poslovne procese, slobodno nam se obratite.

 

  • Podijeli:


Kategorije trendova


Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije trendove i savjete ravno u Vaš inbox

Najnoviji trendovi

5 koraka kojima ćete povećati broj recenzija s pet zvjezdica
5 koraka kojima ćete povećati broj recenzija s pet zvjezdica

Vaši potencijalni gosti uvelike ocjenjuju vašu uslugu prema online recenzijama koje pronađu. One su postale vrlo važne za svako poslovanje. No, znate li kao postići čim više (pozitivnih) recenzija?

Kako pripremiti temelje za online rast čarter poslovanja
Kako pripremiti temelje za online rast čarter poslovanja

Razmišljajte kako postati što dostupniji potencijalnim klijentima, gostima i poslovnim partnerima? Željeli biste ponudili svoje usluge, a pri tome to učiniti uz minimalni trošak? Inbound marketing omogućava privući veću publiku nego što ste to mogli do sada.

Najveći izazov čarter društvima prilikom uvođenja EUR-a u RH
Najveći izazov čarter društvima prilikom uvođenja EUR-a u RH

RH s početkom 2023.g. uvodi euro kao zakonsko sredstvo plaćanja. Znate li kako primijeniti izmjenu na primljene predujmove za 2023.g. i u čemu je zapravo razlika pri preračunavanju iznosa?

Jesu li čarteri izuzetak kod optimizacije web stranice
Jesu li čarteri izuzetak kod optimizacije web stranice

SEO je često izuzet iz čarter poslovanja. No, dok jedni smatraju kako im optimizacija za tražilice ne treba, drugi je rade. I vrlo su uspješni u tome. Ako ste u nedoumici, saznajte što je SEO i što točno podrazumijeva.