Seazone - sve na jednom mjestu za nautičke i čarter profesionalce


Seazone redefinira standarde, integrirajući sve segmente čarter poslovanja, kao što su upravljanje plovilima ili zapošljavanje posade. Seazone nudi digitalne alate - sve na jednom mjestu te mogućnost prilagođavanja vašim potrebama. Saznajte što čini Seazone jedinstvenim.

Odavno je čarter poslovanjima bilo prijeko potrebno jedno mjesto na kojem će se sresti sve ono što im je potrebno za rad. Industrija brzo raste, napreduje, konkurencija je velika i potrebno je ostati u toku sa svim promjenama.  
 
Prijeko je bilo potrebno rješenje - u obliku jednog jedinstvenog mjesta, koje bi pojednostavnilo sve one složene radne procese. Rješenje koje bi olakšalo i sve one izazove s kojima se suočavaju manageri i čarter tvrtke te i sva ostala poslovanja u nautici. 
  
Stoga je Seazone kreirao web aplikaciju – odnosno skup digitalnih alata, kreiranih prema zahtjevima i potrebama profesionalaca u nautici i čarteru
  
Uz Seazone, (napokon) možete steći kontrolu nad svojim procesima, ujediniti na jednom mjestu zadatke kao što su praćenje troškova, organizacija dokumenata, upravljanje čarterima i flotom. 
  
Ova jedinstvena, intuitivna platforma, pojednostavljuje i proces zapošljavanja posade, čineći pronalaženje kvalificiranih članova posade lakšim nego ikada. 
  
Sezone omogućuje svim vlasnicima, menadžerima, kapetanima i posadi da se usredotoče na ono što rade najbolje – plovidbu, a podijeljen je u tri modula: 

  • Seazone Solutions  
  • Crew and Jobs 
  • Services and Suppliers 

Seazone Solutions  

Seazone Solutions je paket rješenja kreiranih specifično za administraciju plovila te upravljanje financijama i održavanjem - dakle za poslovno upravljanje flotom i čarter operacijama.  
 
Uz pomoć Solutions modula, možete učinkovito upravljati dokumentacijom i financijama te voditi i organizirati troškove, izraditi proračune i analize za pojedinačna plovila ili cijelu flotu. 
  
Zadacima, rasporedima i projektima se jednostavno upravlja, uz mogućnost pristupa s bilo kojeg uređaja
 

Seazone Yacht Administration – pojednostavljena administracija poslovanja 

S platformom Seazone Yacht Administration možete nadzirati sva svoja plovila s jedne centralizirane lokacije. Možete upravljati flotom i njenom dokumentacijom izravno unutar platforme. Također možete uspoređivati sve financijske i administrativne podataka.  
 
Seazone se može integrirati i s vodećim pomorskim aplikacijama kao što su Vessel Finder, Windy, Marine Traffic i Google Calendar, omogućujući vam primanje podataka u stvarnom vremenu izravno unutar platforme.    

Seazone Fleet Management - opcija za upravljanje flotom 

Uz pomoć Seazone Fleet Management sigurne i intuitivne platforme, možete imati nadzor nad čitavom flotom, s bilo kojeg uređaja. 
  
Ova nadzorna ploča jednostavna za korištenje, čini upravljanje jednom ili više flota izuzetno lakim, jer omogućava praćenje statusa plovila, njihovih lokacija te praćenje financijskih podataka i potencijalnih upozorenja, u stvarnom vremenu. 
  
Seazone Fleet Management, opcija za upravljanje flotom nudi cjelovitu kontrolu podataka. Opremljena je alatima za usporednu analizu, a generira i automatska izvješća. 
    

Seazone Finance Management - upravljanje financijama na jednom mjestu 

Seazone je također uspio transformirati pristup upravljanja financijama nautičkih i čarter poslovanja.  
Uz pomoć Seazone Finance Managementa možete kontrolirati i pratiti svoje troškove, raditi mjesečna i godišnja izvješća, a svaka se transakcija pomno bilježi. 
  
Seazone zna i koliko su važni sigurnost podataka i privatnost, te tako nudi različite postavke korisničkih dopuštenja. Moguće je prilagoditi uloge i razine pristupa podacima pa tako i onim najosjetljivijim, jer im pristupiti može samo ovlašteno osoblje. 
  

Seazone Charter and Trip Management - upravljanje čarterom i rutama 

Seazone Charter and Trip Management softver za upravljanje čarterom i rutama, odlično je i jednostavno rješenje, kojeg možete koristiti i izravno s vašeg mobilnog uređaja. 
  
S ovim inovativnim softverom možete učinkovito upravljati svojom flotom, a namijenjen je i vlasnicima čarter tvrtki kao i privatnim vlasnicima plovila.  
   
Što bi značilo da je administracija plovila i/ili flote značajno je pojednostavljena kroz Seazone Charter and Trip Management. S nadzorne ploče možete jednostavno upravljati povezanim dokumentima i informacijama o gostima, pratiti najmove, pratiti APA-u i troškove, pa čak i izračunati potrošnju goriva. 
 

Seazone Yacht Maintenance - rješenje za održavanje jahti 

Seazone Yacht Maintenance rješenje je osmišljeno posebno za yacht charter management i one tvrtke koje žele pojednostaviti i povezati zadatke vezane za održavanje plovila. 
  
Nadzorna ploča nudi sve na jednom mjestu - pregled održavanja svakog plovila, njenog rada, tehničkog statusa te prati dnevni raspored rada i nadolazećih zadataka. Pruža sažetak napretka radnih zadataka i projekata te tako olakšava praćenje održavanja
  
S dnevnim kalendarom zadataka, Yacht Maintenance osigurava strukturirani tijek rada uključujući podsjetnike i popis zadatka, kategorizirane prema razini prioriteta. 
 

Seazone Crew and Jobs  

Seazone Crew and Jobs modul omogućava sve od zapošljavanja posade do upravljanja karijerom, a kroz ovu platformu je moguć ekskluzivni pristup potencijalnim radnim mjestima. 
 
Ovaj modul pojednostavljuje proces pronalaženja i zapošljavanja posade jahte, prilagođen je i onima koji nude posao, ali i posadi koja ga traži. 
 
Crew and Jobs modul sadrži alate za izradu profesionalnog životopisa, upravljanje osobnim dokumentima te pristup tečajevima, obukama i više. Ovaj CV daje sve potrebne informacije, uključujući detaljan prikaz radnog iskustva, potrebne dokumentacije te položenih tečajeva. Kandidati se mogu dodatno istaknuti motivacijskim pismom, video prezentacijom ili fotografijama. 
 
Ako tražite posadu i zapošljavate, možete kreirati oglas za posao, te izraditi detaljan opis uvjeta koje tražite, u samo nekoliko minuta. 
 
Seazone izdvaja ovaj proces zapošljavanja, s jedinstvenim formatom životopisa koji stavlja bitne informacije u prvi plan, što poslodavcima olakšava procjenu kandidata i obrnuto. 
 
Seazone ujedno povezuje svoje korisnike s centrima za obuku i učilištima diljem svijeta, nudeći sve informacije i posebne ponude o tečajevima i uslugama. 

Seazone Services and Suppliers  

Seazone predstavlja sveobuhvatnu platformu koja premošćuje jaz između potrebe za uslugama i ponude. Posebno je dizajnirana za kako bi povezala sva poslovanja vezana za plovila i nautiku. 
 
Seazone Services and Suppliers nudi i interaktivnu kartu koja prikazuje usluge, servise i dobavljače, zajedno s detaljnim poslovnim profilima, kontaktima i recenzijama.  
 
Osim toga, pruža ažurirane informacije o marinama, uključujući kontakte, podatke za rezervacije i recenzije, a sve se mogu pretraživati prema lokaciji. 
 
Za sve tvrtke koje svoje poslovanje usmjeravaju na nautiku, registracija na Seazone je odlično rješenje za promicanje usluga, jer olakšava izravne narudžbe i ponude.  
 
Učilišta i centri za obuku mogu iskoristiti Seazone za promociju svojih tečajeva i ponude, i to za bazu podataka koja trenutno broji preko 30.000 članova. 

Seazone Benefit Hub – visok standard upravljanja 

Seazone je, kao digitalna platforma, rješenje koje je promijenilo i podiglo standarde upravljanja plovilima i poslovanjima za posadu, kapetane, managere, vlasnike čarter tvrtki i plovila te servise i dobavljače. 
  
Osim svojim funkcionalnom tehnologijom, Seazone platforma se ističe izuzetnom korisničkom podrškom. Njihov online tim za podršku pruža personaliziranu uslugu za rješavanje svih upita ili potreba koje možda imate. 
  
Kao dodatnu pogodnost Seazone je uveo i Benefit Hub – mjesto koje je posebno dizajnirano za nautičke i čarter profesionalce.  
 
U ovom jedinstvenom prostoru moguće je istaknuti vašu posebnu ponudu, a tako i svoje poslovanje, a to je ujedno mjesto i gdje vas mogu naći svi oni koji trebaju usluge poput vaše. 
 
Ovaj Benefit Hub je važan resurs za sve u industriji koji žele unaprijediti svoje poslovanje. 
  
 
Seazone je također sklopio strateško partnerstvo sa Zonom Plus, hrvatskom tvrtkom za digitalni marketing
  
Ova suradnja je ostvarena kako bi spojila prednosti obiju kompanija, koristeći Seazoneova inovativna rješenja sa stručnošću Zone Plus. 
  
 
Za više informacija o Seazone platformi te kako možete postati njen korisnik, slobodno nas kontaktirajte.   

  • Podijeli:


Kategorije trendova


Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije trendove i savjete ravno u Vaš inbox

Najnoviji trendovi

11 stvari koje zaboravljate napraviti (a bitne su)!
11 stvari koje zaboravljate napraviti (a bitne su)!

Bez obzira na to koliko ste dugo na tržištu, koliko iskustva imate ili koliko su luksuzna vaša plovila, nikada ne smijete izgubiti iz vida ono najvažnije - goste. Želite li da vas gosti lakše nađu? Sigurno da. Ako je to slučaj, onda provjerite kojih 11 stvari nikako ne smijete propustiti.

Optimizirate budžet za marketing čarter tvrtke? 7 (pametnih) načina kako potrošiti novac
Optimizirate budžet za marketing čarter tvrtke? 7 (pametnih) načina kako potrošiti novac

Ako pitate čarter tvrtku, proračun je često osjetljiva stvar. No, većina pogrešaka uzrokovana je raspodjelom sredstava iz budžeta na pogrešna mjesta ili u pogrešno vrijeme. Koji trenuci i mogućnosti pametne raspodjele budžeta će donijeti najviše koristi?

čarter.hr i Seazone – novo partnerstvo u yachting industriji
čarter.hr i Seazone – novo partnerstvo u yachting industriji

Za nautičare sve u čarter industriji koji teže optimizaciji svojeg poslovanja i žele se istaknuti u konkurentnom tržištu, čarter.hr je postao neprocjenjiv resurs. Jednako tako za one koji ga još nisu otkrili, Seazone nudi pregršt opcija koje će biti od pomoći svakome tko je u industriji ili u njoj želi biti. Provjerite koje su prednosti suradnje s ove dvije platforme i zašto su odlučile udružiti snage.

Online prezentacija čarter usluga – kako se istaknuti uz pomoć 3D vizuala
Online prezentacija čarter usluga – kako se istaknuti uz pomoć 3D vizuala

Svima nam je jasno kako ljudi plovila za najam traže online. Prisustvo vaše čarter tvrtke na internetu je postalo nužno želite li biti konkurentni. Ti isti ljudi će postati vaši gosti, a to će učiniti brže i lakše ako koristite inovativne tehnologije, ako što su 3D vizuali.