čarter.hr i Seazone – novo partnerstvo u yachting industriji


Za nautičare sve u čarter industriji koji teže optimizaciji svojeg poslovanja i žele se istaknuti u konkurentnom tržištu, čarter.hr je postao neprocjenjiv resurs. Jednako tako za one koji ga još nisu otkrili, Seazone nudi pregršt opcija koje će biti od pomoći svakome tko je u industriji ili u njoj želi biti. Provjerite koje su prednosti suradnje s ove dvije platforme i zašto su odlučile udružiti snage.

Vjerovali mi ili ne, razmišljali mi o tome ili ne, ali globalno yachting tržite itekako utječe i na hrvatsku čarter i nautičku industriju. 
 
I kako se globalno tržište mijenja, tako se otvaraju nove prilike za sve one koji su spremni adaptirati se i istaknuti se.  
 
Jedna takva prilika se otvorila sasvim nedavno, jednim sasvim logičnim partnerstvom. 
U gotovo isto vrijeme na dva različita kontinenta, razvile su se dvije skoro identične platforme namijenjene povezivanju svih sudionika u yachting industriji. 
 
Platforme čarter.hr i Seazone posljednjih su nekoliko godina donijele nešto novo na tržište, nešto što nije postojalo... 
 
I logičnim slijedom stvari, ove su dvije platforme odlučile ući u partnerstvo kako bi na što bolji način promovirale svoje resurse i alate.  
I kako bi pokrile čim veću publiku, naravno. 
 
A ta je publika čarter, yachting i nautička publika, odnosno svi u industriji koji traže nešto za sebe ili nude svoje usluge.  
 
Želite li povećati vidljivost vašeg poslovanja i to na globalnoj razini? Saznajte više o platformama čarter.hr i Seazone

 

Čarter.hr platforma 

Sigurno je većina vas upoznata sa platformom čarter.hr. Za one koji nisu reći ćemo kako ova platforma služi za povezivanje čartera, nautičkih i svih srodnih djelatnosti.  
 
Osim što povezuje, kreirana je kako bi zapravo pomogla čarterima i sličnima u njihovom poslovnom rastu i napredovanju
 
Na platformi je moguće pronaći gotovo sve informacije i resurse koji vam trebaju, a istovremeno pruža i sveobuhvatnu podršku tvrtkama i pojedincima koji djeluju unutar ovog dinamičnog sektora.  
 
Kao središnje mjesto za povezivanje, čarter.hr omogućava korisnicima ne samo proširiti ili poboljšati svoje poslovanje nego i optimizirati operativne procese kroz raznovrsne alate i servise. 
  
Osnovna namjena čarter.hr je od početka bila i olakšavanje komunikacije između svih pružatelja usluga i njihovih potencijalnih klijenata u nautičkoj industriji.  

Osim toga, platforma redovno objavljuje članke koji pomažu u donošenju informiranih odluka te unapređenju poslovanja. 
 
Platforma omogućava korištenje naprednih alata kako bi osigurala da čarter tvrtke, vlasnici jahti, nautičari, i svi ostali u industriji mogu lako pronaći jedni druge, razmjenjivati informacije i surađivati na efikasan način. 

Ovi alati uključuju centralizirane sustave, softvere za pojednostavljenje poslovnih procesa, infoboardove i alate za upravljanje poslovanjem i rezervacijama, kao što su: 

A odnedavno je na ovu listu ušao i Seazone

  

Seazone platforma 

Seazone platforma nudi jasno, efikasno rješenje za sve one izazove s kojima se industrija suočava - poput upravljanja flotom, pronalaska kvalificiranih servisa, direktnog kontakta s velikim jahtama ili zapošljavanja. 
 
Seazone platforma predstavlja inovaciju u načinu na koji tvrtke i pojedinci unutar yachting industrije pristupaju upravljanju, održavanju, i servisiranju svojih plovila
 
Ključne prednosti Seazone platforme leže u njenoj sposobnosti da korisnicima pruži jednostavan pristup uslugama, od održavanja i popravka jahti do obuke posade i upravljanja čarterima.  
 
S integriranom Geo-Location tehnologijom, Seazone osigurava da svi pružatelji usluga mogu lako biti pronađeni od strane potencijalnih klijenata.  
I to ne samo unutar njihove neposredne geografske lokacije, već i od onih koji planiraju uploviti u određene marine. 
  
Za tvrtke koje nude proizvode ili usluge namijenjene yachting industriji, Seazone povećava njihovu vidljivost među ciljanom publikom. Na taj način omogućava i pristup specifičnim zahtjevima i potrebama tržišta.  
 
Na platformi je moguće je otvoriti besplatan profil u kojem ćete istaknuti svoju specijalizaciju i lokaciju.  
Profil je moguće nadograditi na premium članstvo koje nudi dodatne benefite, poput ekskluzivnih ponuda, popusta, i pristupa dodatnim alatima.  
 
Osim toga, Seazone nudi dodatnu vrijednost za članove kroz prilike za umrežavanje, profesionalni razvoj, i izgradnju zajednice profesionalaca unutar industrije. 
 

 

Čarter.hr i Seazone partnerstvo 

Partnerstvo između čarter.hr i Seazone platformi je otvorilo nova vrata za proširenje vašeg poslovanja u nautičkoj industriji.  
 
Zašto? Jer je ovo jedinstvena prilika za pridobivanje novih klijenata.  
  
Strani klijenti često traže čartere, servise i usluge putem online platformi, gdje im je važno da mogu lako pronaći i usporediti dostupne opcije.  
 
Kroz suradnju s čarter.hr i Seazone platformama, vaš obrt ili servis može postati vidljiv ne samo lokalno, već i međunarodno.  
Na ovaj način možete biti prisutni i dostupni potencijalnim klijentima u svakom trenutku i na svakom mjestu
  
Ako do sada niste bili prisutni i na inozemnom tržištu, povezivanje sa čarter.hr i Seazone platformama je idealna prilika za promjenu te situacije.  
 
Želite optimizirati svoje marketinške strategije i povećati svoju konkurentnost na tržištu? 
Kroz suradnju sa Seazone i čarter.hr platformama, vaše poslovanje dobiva ne samo priliku za veću vidljivost, već i pristup znanjima i alatima potrebnima za rast i razvoj u nautičkoj industriji.  
 
Ovo partnerstvo čini vaš servis, čarter management te vas kao kapetana ili skipera sastavnim dijelom povezanog ekosustava koji je spreman odgovoriti na potrebe i očekivanja modernog yachting tržišta. 
 
S obzirom na svoju tehnološku sofisticiranost i fokus na korisničku uslugu, čarter.hr i Seazone su postale glavni resurs za sve one koji žele izgraditi snažne poslovne veze unutar yachting zajednice.  

 

Želite znati više o našem partnerstvu i o našim platformama? Kontaktirajte nas već danas. 

Prijavite se i na naš newsletter kako bi ostali u toku sa svim novostima u industriji.  

  • Podijeli:


Kategorije trendova


Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije trendove i savjete ravno u Vaš inbox

Najnoviji trendovi

Top 5 trendova digitalnog marketinga za čartere u 2024. godini
Top 5 trendova digitalnog marketinga za čartere u 2024. godini

Neke se stvari nikada ne mijenjaju, uključujući stalnu evoluciju digitalnog marketinga. Pitanjeje sljedeće: želite li poboljšati svoj odnos s klijentima i svoje čarter poslovanje. Želite? Provjerite top 5 aktualnih marketinških trendova.

Kako web stranicu učiniti tehnički ispravnom i jednostavnom za korištenje
Kako web stranicu učiniti tehnički ispravnom i jednostavnom za korištenje

Što definira izvrsnu web stranicu? Ako namjeravate obnoviti staru ili kreirati novu web stranicu, postoji nekoliko stvari koje biste trebali znati, čak i ako nisu vaš dio posla. Nastavite čitati kako biste saznali koje značajke web stranica mora imati da bi bila tehnički besprijekorna i prilagođena korisnicima.

Zašto pametni poduzetnici koriste statistike?
Zašto pametni poduzetnici koriste statistike?

Razumijevanje i korištenje podataka nikada nije bilo bitnije za tvrtke. Andreja Fazlić u svom novom članku donosi sve o važnosti statistike i benchmarkinga, prikazujući njihov utjecaj na poslovni uspjeh. Saznajte kako ovi alati mogu voditi vaše poslovanje u donošenju informiranih odluka, optimiziranju operacija i postizanju većih rezultata.

Prolazite li test s gostima? 7 stvari koje već danas možete poboljšati
Prolazite li test s gostima? 7 stvari koje već danas možete poboljšati

Svaki gost koji kroči na jednu od vaših jahti ima određena očekivanja. Ali što ako kažemo da se ta očekivanja mogu ispuniti? Pa čak i biti nadmašena? Mislite li da možete učiniti još bolje za svoje goste? Sigurno možete.